Kerro meille tarinasi

Auttaessamme hallitsemattomasta syömisestä ja ruokariippuvuudesta kärsiviä olemme huomanneet, kuinka merkittävä osa toipumista on kuulla muiden kertomuksia syömiseen liittyvistä haasteista. Ryhmätapaamisissa jaetut kokemukset ovat osallistujien mukaan voimauttaneet, vähentäneet häpeää, ja mikä tärkeintä, auttaneet eteenpäin toipumisen kanssa.

Tästä syystä haluamme tuoda hallitsematonta syömistä ja ruokariippuvuutta koskevia kokemustarinoita luettavaksi myös heille, jotka eivät syystä tai toisesta ole meidän ryhmiimme osallistuneet. Samalla teemme näitä haasteita näkyväksi. Toivomme tarinoiden auttavan ymmärtämään paremmin erilaisia elämäntilanteita ja siten kohtaamaan toisiamme myötätuntoisemmin.

Auta muita jakamalla oma kokemuksesi

Kirjoittamisesta saa usein apua omaan toipumiseen. Se voi tuoda uusia oivalluksia ja lieventää häpeää. Kirjoita siis meille tarinasi hallitsemattomaan syömiseen tai ruokariippuvuuteen liittyen. Kokoamme ja julkaisemme niitä sopivissa kokonaisuuksissa blogikirjoituksina. Vaikka lähettäisit tarinasi omalla nimelläsi, emme julkaise sitä nimellä ilman erillistä lupaasi. Hyödynnämme tarinoita nimettöminä kouluttaessamme ammattilaisia.

Voit lähettää tarinasi meille alla olevan laatikon kautta tai sähköpostilla osoitteeseen tarinat@ahky.fi.